Skip to content
Upcoming

Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ verschijnt met een furry upper

30 maart 2020 22:31
Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ verschijnt met een furry upper

Een unieke toepassing op de nieuwste Air Jordan 7, er wordt namelijk gebruik gemaakt van pony hair op de upper. Het is niet de eerste keer dat Jordan gebruik heeft gemaakt van deze toepassingen, maar het blijft één van de unieke toepassingen aan een sneaker. Het is een letterlijke kijk op een cross over op de Bugs Bunny x Space Jam Air Jordan. En nu zijn er eindelijk foto’s vrijgegeven. Dit paar zal vanaf 8 april verkrijgbaar zijn via Nike.com.

De Air Jordan 7 kwam uit in het einde van 1991. Michael Jordan was op dat moment op het hoogtepunt van zijn carrière. Zijn team waarin hij zat, genaamd The Chicago Bulls wonnen het seizoen voor de tweede keer achter elkaar en Michael Jordan won zelf ook aardig wat awards. Ook won hij natuurlijk een gouden medaille voor Amerika op de Olympische Spelen. Vervolgens kwam de Air Jordan 7. In dit design verwerkten Nike de ‘Huarache’ technologie.

Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ | CT8528-002

Nike zit niet stil met het Jordan merk. De AJ7 ‘2.0 Hare’ is dus een cross over van de Bugs Bunny en de Space Jam op de Air Jordan en beschikt over een pony hair upper. Het is natuurlijk geen echte pony hair, die in een groene kleur gevestigd over het hele bovenwerk. Met uitzondering van roze neopreen slofjes en enkellipjes. Op de zijkant verschijnt er een SCU code die verwijst naar de OG ‘Hare’. Leuke touch! Konijnenpoten worden door de meesten gezien als een geluksbrenger. En die heb je zeker nodig, om al het geluk te verzamelen om dit paar te bemachtigen.

Release info

De Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ zal vanaf 8 april verkrijgbaar zijn via o.a. Nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 250,-. Wil je nou op de hoogte blijven van dit paar? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over o.a. de Air Jordan 7 ‘2.0 Hare’ en over andere upcoming sneakers.


Images by Sneakerfreaker