Skip to content
Upcoming

Air Jordan 5 Wings released nog in september

24 september 2018 11:30
Air Jordan 5 Wings released nog in september

Deze maand zal de Air Jordan 5 Wings releasen. Naast dat Michael Jordan de beste basketball speler allertijden is en de man achter een van de best verkochte sneakermerken ter wereld is hij ook nog eens iemand die voorstander is van gelijkheid in het onderwijs. Hij wil dat iedereen een kans heeft om zijn diploma te halen.

Michael Jordan stichte het Wings Scholarshop Program op om de band tussen studenten en docenten ondreekbaar te maken. Om dat te vieren zijn er al meerder keren speciale Wings Colorways uitgekomen van Air Jordan. Eerder kregen bijvoorbeeld al de Air Jordan 1 en de Air Jordan 12 een Wings makeover om het Wings Scholarshop Program te vieren. Nu is de Air Jordan 5 aan de beurt.

Wat opvalt aan de Air Jordan 5 Wings is dat er super veel velle kleuren in zitten. Dit komt door de hand-getekende afbeeldingen die geinspireerd zijn op Chicago en zijn wijken. Aan de veters zitten schuimachtige vleugels die er voor zorgen dat de veters vast zitten. Verder valt op dat de zijkanten van de sneakers ook vleugels zijn. Op de hiel van de sneaker zit het geborduurde Jumpman Logo. Daarnaast is de tong zilverkleurig en is eht Jumpman Logo op de tong zwart.

Neem nog een kijkje op de mooie details op de Air Jordan 5 Wings. Hij zal 29 septemeber uitkomen in beperkte oplage. De prijs zal €190 zijn.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 5 “Wings”

Releasedatum: 29 september 2018
Colorway: Mulit-Color
Stylecode: AV2405-900

Air Jordan 5 Wings