Skip to content
Newsfeed

Air Jordan 5 GORE-TEX wordt binnenkort gereleased

26 september 2022 09:35
Air Jordan 5 GORE-TEX wordt binnenkort gereleased

Nieuwe beelden van de Air Jordan 5 GORE-TEX zijn opgedoken. De sneaker is, zoals zijn naam al doet vermoeden, gemaakt met het welbekende GORE-TEX materiaal. De Air Jordan 5 komt in de classic zwart-rode colorway en wordt eind 2022 verwacht.

De Air Jordan 5 krijgt er een GORE-TEX variant bij. Nike heeft dit materiaal al in voorgaande releases gebruikt, denk hierbij aan de Air Jordan 1 GORE-TEX ‘Berry’ en ‘Light Curry’. Het materiaal GORE-TEX is zowel wind- als waterdicht. Deze unieke eigenschap maakt het de ideale materie voorop outdoor items en sneakers.

De Air Jordan 5 kleurt zwart met rood. De upper is zwart en heeft een zachte feel. Het bovenwerk is van GORE-TEX, wat het de ideale sneaker maakt voor de winter. Rode details verschijnen op de tong, hiel en op de middenzool. Het chunky silhouet van de Air Jordan 5 maakt het een opvallende sneaker. De welbekende lace-lock is op het veterpand gezet en heeft het Jumpman logo gekregen.

Ook verschijnt het Jumpman logo op de tong en is deze hier in het materiaal gedrukt. De middenzool kleurt zwart en heeft rode en gumzool details gekregen. Op het middenpaneel zien we het bekende gaas element in een lichtgele kleur. Boven de middenzool is ‘GORE-TEX’ in het rood gestikt.

De Air Jordan 5 GORE-TEX heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date van de laatste updates.

Air Jordan