Skip to content
Upcoming

Air Jordan 312 komt in een “Elephant Print”

1 november 2018 14:21
Air Jordan 312 komt in een “Elephant Print”

De Jordan Legacy 312 komt deze feestdagen uit in een elephant print colorway. De door Don C gedesignde sneaker is al een aantal keer uitgekomen in verschillende colorways en komt dit jaar dus nog uit in een elephant print colorway.

De sneaker is ontworpen door Don C. Don C had al eerder samen gewerkt met Jordan Brand aan een Jordan 2. Deze schoen is uitgegroeid tot een classic en is geliefd onder de sneakerheads. Sinds het voorjaar van 2018 heeft Don C dus nog een sneaker met Jordan Brand.

De Jordan Legacy 312 heeft elementen van zowel de Jordan 1, Jordan 3 en Nike Air Trainer. De zool komt duidelijk van een Jordan 3. Het bovenwerk is geïnspireerd op de Air Jordan 1 en de strap op sneaker komt van de Nike Air Trainer. Het bovenwerk van de Jordan Legacy 312 is vrijwel volledig van elephant print. De outsole van de Jordan is grijs met rood. De midsole is net als het bovenwerk volledig zwart. Echter zitten er wel een aantal rode details op het bovenwerk. Zoals de Nike branding op de strap en boven op de tong. Ook de bovenste gaatjes waar de veters doorheen gaan zijn rood gekleurd. Het Jordan wings logo is ook zwart gekleurd. Net als het Jumpman logo achter op de sneaker.

De Jordan Legacy 312 zal de uitkomen rond de kerstdagen voor €150. De exacte release datum is nog niet bekend. Hij zal verkrijgbaar zijn via Nike. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan Legacy 312 “Elephant Print”

Releasedatum: T.B.A.
Prijs: €150,-
Stylecode: AV3922-006

Air Jordan Legacy 312 Air Jordan Legacy 312 Air Jordan Legacy 312 Air Jordan Legacy 312 Air Jordan Legacy 312