Skip to content
Upcoming

Air Jordan 3 ‘Varsity Red’ komt tijdens het All-Star Weekend

30 mei 2019 10:24
Air Jordan 3 ‘Varsity Red’ komt tijdens het All-Star Weekend

We hebben de Air Jordan 3 al een tijdje niet gezien. De laatste goede release was misschien wel die van de Air Jordan 3 Thinker ‘Varsity Red’ in maart van dit jaar. Toch zien we dat er nog een aantal goede releases aan zitten te komen. Onder andere deze Air Jordan 3 ‘Varsity Red’ die in februari 2020 zal uitkomen.

De details

Wat gelijk opvalt aan de Air Jordan 3 is natuurlijk de rode kleur die over bijna de hele sneaker te zien is. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de stad waarin het NBA All-Star weekend georganiseerd zal worden. Dit is namelijk Chicago. De stad waar Michael Jordan de sterren van de hemel speelde en zes keer kampioen werd met de Chicago Bulls. De rode kleur is natuurlijk karakteriserend voor de Bulls.

Deze Air Jordan 3 heeft onwijs veel weg van de DJ Khaled x Air Jordan 3 samenwerking. Met het bovenwerk van rood leer en zwarte details past hij perfect bij de shirt van de Chicago Bulls. Daarnaast zien we dat hij een witte midsole heeft die op een grijze outsole staat. Daarboven zien we de kenmerkende elephant print die vaak terug is de vinden op de Air Jordan 3. Ook de geliefde Nike Air branding is terug te vinden in het wit op de hak van de sneaker. Mogelijk zitten er nog een aantal details op de sneaker die te maken zullen hebben met het All-Star weekend.

Tijdens dit weekend spelen de beste NBA spelers tegen elkaar en zijn er verschillende wedstrijden zoals de Dunk Contest, 3-point Contest en All-Star Game. Tijdens dit weekend brengen Nike en Air Jordan vaak speciale sneaker uit.

De foto van de Air Jordan 3 is wat men verwacht wat er zal releasen dit is geen officiële foto.


Air Jordan 3 "Varsity Red"
Image by @zsneakerheadz