Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 3 ‘Laser Orange’ wordt een WMNS release.

11 juni 2020 14:40
De Air Jordan 3 ‘Laser Orange’ wordt een WMNS release.

Het is weer tijd voor een nieuwe Air Jordan 3 colorway. Enige tijd geleden introduceerde wij hem al als leak maar het ziet er naar uit dat deze release er echt gaat komen. De Air Jordan 3 ‘Laser Orange’ is een WMNS exclusive release.

Gezien de colorway zal deze vrolijke colorway uitkomen in de zomer. We weten een ding zeker en dat is dat de elephant/cement-print altijd goed past op de Air Jordan 3. We zijn daarom blij deze in volle glorie weer te mogen aanschouwen.

Het bovenwerk van deze release is eigenlijk vrij clean. Zo heeft Nike gebruik gemaakt van een wit lederen bovenwerk. We zien wel dat het nerf-patroon van het leer zichtbaar is. Dit geeft de sneaker een premium look. Op de heel en de muguard hebben ze gebruik gemaakt van het altijd populaire elephant-print-materiaal. De lace-holes en het plastic detail aan de achterkant van de sneaker is uitgevoerd in ‘Laser Orange’.

Alhoewel we momentele nog geen vaste releasedatum hebben voor deze release weten we wel vrijwel zeker dat hij zal komen in de zomer. Houdt daarom Sneakerjagers en de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor updates en meer informatie over deze release.