Skip to content
Upcoming

Zelfs Sean Wotherspoon denkt dat deze Jordans nep zijn

25 oktober 2018 10:00
Zelfs Sean Wotherspoon denkt dat deze Jordans nep zijn

Union Los Angeles heeft een hilarische video gemaakt samen met Air Jordan rondom de release van collaboration de Union LA en Air Jordan. De mensen geloven niet dat de Air Jordan 1’s echt zijn.

In de video is te zien hoe verschillende mensen de sneaker bekijken en onder de indruk zijn. Wanneer ze vragen wat voor Jordan 1 het is geloven ze niet dat het een collaboration is met Union Los Angeles. Al helemaal niet wanneer de man achter de tafel zegt dat ze voor $80 te koop zijn. Iedereen denk dat de sneakers nep zijn en willen hem niet kopen. Zelf als hij de prijs verlaagd naar $50 dollar zijn er maar weinig mensen geïnteresseerd. Zelfs Sean Wotherspoon, die ook een kijkje komt nemen naar de sneakers, is niet geïnteresseerd en weet bijna wel zeker dat ze nep zijn. Hij zegt zelfs dat ze op geen enkele manier echt kunnen zijn en koopt ze daarom niet.

Maar het tegendeel is waar. De sneakers is zeker wel echt. En zal binnenkort verkrijgbaar zijn. De Jordan 1 in geïnspireerd op vintage en dat is terug te zien op de foto. De onderkant van de sneaker heeft een wit met blauwe colorway. De bovenkant van de sneaker lijkt op de gene van de Bred Air Jordan 1. De boven en onderkant van het bovenwerk lijkt aan elkaar te zijn gestikt met gele draad.

Er is nog geen release datum bekend van de nieuwe Air Jordan 1 collaboration met Union LA. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.