Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 ‘Shattered Backboard’ 3.0 // Nieuwe foto’s

5 juni 2019 10:06
Air Jordan 1 ‘Shattered Backboard’ 3.0 // Nieuwe foto’s

Er zijn nieuwe foto’s verschenen van de nieuwe Air Jordan 1 ‘Shattered Backboard’ 3.0. Eerder zagen we al foto’s van hoe de sneaker er mogelijk zou uit kunnen zien. Maar nu zijn er foto verschenen van de derde sneaker in de ‘Shattered Backboard’ series. En er zijn een aantal opvallende details.

Al sinds de release van de eerste ‘Shattered Backboard’ colorway was de sneaker een groot succes. Ook de release erna verkocht binnen een minuut uit en de sneakers worden tegenwoordig verkocht voor veel geld. Ben je benieuwd waar de naam ‘Shattered Backboard’ vandaan komt? Check dan de eerdere blog van de Air Jordan 1 ‘Shattered Backboard’ 3.0. Hier lees je het verhaal achter de naam en colorway. Nu komt er dus een nieuwe versie van een van de meest populaire colorways van Jordan Brand.

Eerdere geruchten beweerden al dat er op de nieuwe ‘Shattered Backboard’ gebruik zou worden gemaakt van patent leather. De nieuwe foto’s bevestigen deze geruchten. Er wordt namelijk gebruikgemaakt van glimmend leer op het bovenwerk van de sneaker. Daarnaast lijkt het er op dat het leer een beetje gekreukeld is. Dit geeft de sneaker een vintage look. Ditzelfde geldt voor de midsole. Deze is namelijk crème gekleurd en lijk door de jaren heen verkleurd. Hiermee lijkt de sneaker rechtstreeks uit de jaren 80 te komen.

De rest van de sneaker voldoet aan de verwachtingen. Zo heeft de Jordan 1 een oranje Swoosh, toebox, hak en enkel. De rest van het bovenwerk is gemaakt van zwart leer.

Het zal nog een tijdje duren voordat de Jordan 1 zal uitkomen. Er wordt namelijk verwacht dat hij op zaterdag 26 oktober zal releasen. Tot die tijd zullen we het nog even moeten doen met de foto’s.


Air Jordan 1 "Shattered Backboard" 3.0
Air Jordan 1 "Shattered Backboard" 3.0
Air Jordan 1 "Shattered Backboard" 3.0
Images by: LN5factory