Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Meant To Fly’ komt op Black Friday

26 augustus 2019 16:41
Air Jordan 1 Retro High OG ‘Meant To Fly’ komt op Black Friday

Er is een nieuwe colorway onderweg van de Air Jordan 1 Retro High OG. Deze zwart/rode colorway komt uit op Black Friday. Er gingen geruchten rond dat de ‘Bred’ colorway zou uitkomen. Echter is het niet de ‘Bred’ colorway die uitkomt, maar een colorway genaamd ‘Who Said Man Was Not Meant To Fly’.

Michael Jordan heeft voor deze colorway inspiratie gehaald uit het begin van zijn NBA carrière. Hij heeft veel verschillende commercials gemaakt. Echter heeft hij zijn inspiratie voor deze colorway uit een wel hele iconische commercial gehaald. Natuurlijk hebben wij het nu over de ‘Who Said Man Was Not Meant To Fly’. commercial. Vandaar ook de naam van de colorway.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Who Said Man Was Not Meant To Fly’ | 555088-062

Het citaat ‘Who Said Man Was Not Meant To Fly’ is terug te vinden op de inlegzolen van de sneaker. De buitenkant beschikt over een basis van leer in een unieke dubbellaagse constructie die een unieke dimensie toevoegt aan de hoge bovenkant. De basis heeft een zwarte kleur, met hieroverheen lagen van wit leer. Deze contrasterende kleurcombinatie wordt versterkt door rode outlining over de gehele upper, ook rondom de Swoosh. Het Wings logo beschikt ook over een zwarte kleur. Als finishing touch is de midsole wit gemaakt en de outsole rood, om de sneaker nog wat extra contrast te geven.

Ben jij benieuwd hoe deze Black Friday release eruit komt te zien? Scroll dan naar beneden. Aan de sneaker komt een prijskaartje te hangen van €150,-. Houd goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Meant to Fly
Meant to Fly
Meant to Fly
Images by @sneakertigger