Skip to content
Upcoming

Jordan brand komt met een exclusieve Air Jordan 1 ‘P(HER)SPECTIVE’

13 mei 2020 13:20
Jordan brand komt met een exclusieve Air Jordan 1 ‘P(HER)SPECTIVE’

Nike brengt in samenwerking met Foot Locker twee gloednieuwe colorways uit genaamd de ‘P(HER)SPECTIVE’. Na lang zoeken naar een thema, hebben zij uiteindelijk voor het thema ‘ruimte’ gekozen. De twee colorways zijn uitgevoerd op de Air Jordan 1 en de Nike Air Force 1. De Air Jordan 1 is de hoofdrol in deze ‘P(HER)SPECTIVE’ reeks. Deze beschikt over toffe details en verschillende patronen. We kunnen niet wachten totdat deze uitkomt!

Air Jordan 1 ‘P (HER) SPECTIVE’ | Closer Look

De nieuwe colorway is uitgewerkt op het Air Jordan 1 High model. Dit model heeft al meteen een paar opvallende details. Zo heeft het bovenwerk niet een kleur maar zijn er meerdere patronen te zien. Op het bovenwerk bevinden zich leren overlays met de kleuren blauw, lichtvolt en subtiel roze. In deze overlays loopt een patroon dat lijkt op wolken en topografieën. Als we verder gaan naar de overige panelen zien we dat deze zijn gemaakt van suède en een zalmroze kleur hebben gekregen. De sneaker beschikt over bijpassende roze veters, en als we kijken naar de midsole zien we dat deze wit is. Daarbij heeft de outsole een violet kleur gekregen. Een belangrijk detail in de sneaker is de Swoosh, die een zilverkleurig metallic effect gekregen heeft. Dit effect komt terug op de tong met daarin het branding ‘Nike Air’ logo in het neon groen.

De Air Jordan 1 P(HER)SPECTIVE wordt in juni 2020 exclusief op Footlocker.com uitgebracht, alleen in damesmaten en voor een prijs die rond de $ 160 bedraagt. Daarnaast wordt de sneaker ook nog wel verwacht op Nike.com. Om op de hoogte te blijven van deze release kun je onze releasekalender in de gaten houden. Bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneakers en check ons op sociale media!

Images: Sneakernews