Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 High OG krijgt ‘Paisley’ print

20 oktober 2020 18:03
Air Jordan 1 High OG krijgt ‘Paisley’ print

De Air Jordan 1 High kan natuurlijk niet achter blijven met de trends. Eén van de trends van dit jaar is het Paisley print. Nike heeft een nieuwe release aangekondigd. De Air Jordan 1 High OG ‘Paisley’ is te verwachten in het voorjaar van 2021.

Het paisley pintje, ook wel bekend als bandana print, is een grote trend dit jaar. Al eerdere zagen we het voorbij komen op de Converse Chuck 70 en Vans. Jordan 1 High is al een populaire sneaker sinds Micheal Jordan de basketbalsneaker droeg in 1985. De Air Jordan 1 High, kan dus zeker niet achter blijven op deze trend!

Air Jordan 1 High OG ‘Paisley’

De sneaker heeft een wit bovenwerk. De overlays zijn zwart leer. Ook de toebox is ook wit wat de aandacht meer op de achter kant van de sneaker vestigt. Hier vind je het ‘Paisley’ printje in een blauwe kleur. De details in het printje zijn wit. De swoosh is ook in zwart leer. Ook het Air Jordan logo is in het zwart en staat gedrukt in het blauwe bandana print deel van de sneaker. De eerste foto is al verschenen, deze is te zien onder aan het blog.

We verwachten dat de Air Jordan 1 ‘Paisley’ in het voorjaar van 2021 dropt. Een exacte release datum is er, helaas, nog niet. Wanneer er meer bekend is over de sneaker, vind je de informatie op onze website en Instagram! Houd onze release kalender in de gaten, zo mis je nooit een release!

Jordan 1 High OG 'Paisley'