Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 ‘Gym Red’ // Release Reminder

28 juni 2019 08:47
Air Jordan 1 ‘Gym Red’ // Release Reminder

We hebben er lang op moeten wachten, maar 29 juni is het eindelijk zo ver. De Air Jordan 1 ‘Gym Red’ komt eindelijk uit om 09:00u ’s ochtends. De Air Jordan 1 is één van de meest iconische sneakers van Nike en het model bestaat al ruim 30 jaar. Nu komt er een OG colorway uit, genaamd ‘Gym Red’.

Tot aan de Air Jordan 1 waren wedstrijdschoenen in de competitie meestal wit vanwege de strenge regels die toen nog golden. Om zich te onderscheiden van andere schoenen, kwam de Air Jordan 1 meerdere kleuren. Echter leidde dit wel tot een boete van $5000 per wedstrijd. Dit werd de basis voor de sneakercultuur die er tegenwoordig is. Deze Air Jordan 1 colorway is een eerbetoon aan Jordan Brand en aan Michael Jordan’s geschiedenis.

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gym Red’ | 555088-061

Deze iconische sneaker beschikt over een upper die volledig is gemaakt van leer. De toebox en de zijkanten van de sneaker bevatten een witte kleur. Over deze witte upper lopen zwarte en rode overlays. Ook deze overlays zijn gemaakt van leer. Deze kleuren zijn te vinden op de Swoosh en bovenaan de hiel. Net boven de enkel bevind zich het iconische Air Jordan logo in een witte kleur. Op de tong bevind zich een wit label met het Nike Air logo in rode letters. Als finishing touches heeft de rubberen midsole een witte kleur en de outsole een zwarte kleur.

Aanstaande zaterdag 29 juni, om 09:00 uur komt de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Gym Red’ uit via onder andere nike.com en size?. Benieuwd waar deze sneaker nog meer uit komt? Check dan onze Releasekalender voor een volledige Store List overview. Bekijk de foto’s van de nieuwe colorway hieronder.


Air Jordan 1 Retro High OG 'Gym Red'

555088-061 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Gym Red
Gym Red
Gym Red
Image by Solebox