Skip to content
Newsfeed

Air Jordan 1 Element Gore-Tex krijgt nieuwe colorway ‘Light Curry’

12 februari 2022 13:30
Air Jordan 1 Element Gore-Tex krijgt nieuwe colorway ‘Light Curry’

Nike komt met een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 Element Gore-Tex. Al eerder releasde de colorways ‘Sail’ en ‘Black’. Dit maakt de ‘Light Curry’ de derde colorway. Wanneer de ‘Light Curry’ exact zal releasen is helaas nog niet bekend, wel wordt verwacht dat deze in de lente van 2022 zal uitkomen.

De Air Jordan 1 Element Gore-Tex ‘Light Curry’ heeft een Gore-Tex upper. Dit materiaal wordt steeds meer gebruikt in de sneakerwereld. Gore-Tex is ademend en toch waterdicht. Het materiaal wordt veelal gebruikt voor outdoor kleding en outdoor schoenen. Tegenwoordig dus ook steeds meer voor sneakers.

Naast Gore-Tex is er gebruik gemaakt van de materialen textiel en nubuck leer. De zolen van de sneaker zijn in de kleur Off-White, de swoosh op de zijkant is reflecterend en de kleur oranje is gebruikt op de overlays en stitching.

De klassieke Nike Air-branding is geweven op de tong en Gore-Tex op de heel. Op de enkel staat het Air Jordan Wings logo, deze kon natuurlijk niet ontbreken.

De release van de Air Jordan 1 Element Gore-Tex ‘Light Curry’ wordt verwacht in de lente. Een exacte datum is bij ons helaas nog niet bekend.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates, hou dan vooral onze release kalender in de gaten en volg ons ook op Instagram en Facebook.

Air Jordan 1 Element Gore-tex
Jordan Gore Tex