Skip to content
Upcoming

Release reminder: Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’

13 mei 2019 16:33
Release reminder: Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’

Een maand geleden werd de Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’ al gereleased op verschillende stocklist in Amerika en nu wordt deze sneaker gereleased in Europa!

De Air Jordan 1 Retro High OG is het terugkerende model van het legendarische model uit 1985. Dit model houdt zich zoveel mogelijk aan het oude model en is het meest populaire model vandaag. Op de dag van vandaag worden er nog steeds oude en nieuwe colorways uitgebracht.

De details

De sneaker bevat een kleurencombinatie van zwart en roze en is gecombineerd met een grof leren base en zacht leer op de toebox, Swoosh, tong en hiel. De frisse upper zit bovenop een witte midsole en een Crimson Pink outsole en maakt zo de sneaker mooi af. De Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’ komt ook nog met drie veters zodat je de sneaker precies zo kan maken zoals jij dat wil.

De Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’ released op donderdag 16 mei via de Nike SNKRS app en andere Nike Retailers. Check hieronder de afbeeldingen en storelist van de sneaker. Houd onze releasekalender in de gaten om geen één release te missen!


Air Jordan 1 Retro High OG 'Crimson Tint'

555088-081 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 'Crimson Tint'
Air Jordan 1 'Crimson Tint'
Air Jordan 1 'Crimson Tint'
Images by 43Einhalb