Skip to content
Upcoming

adidas zet de Animal trend door en komt met nieuwe prints

7 juni 2019 10:49
adidas zet de Animal trend door en komt met nieuwe prints

De Animal trend is al een tijdje bezig, maar als je denkt dat deze trend aan zijn einde komt, dan heb je het waarschijnlijk mis. adidas geeft nu namelijk twee modellen een make-over met Animal print. Het gaat hier om de Stan Smith en de Falcon. Het Duitse sportmerk heeft al vaker een aantal modellen deze make-over gegeven, maar toen was de Animal print veel meer aanwezig dan bij de nieuwe colorways. Kijk maar eens naar de adidas Continental 80 ‘Leopard’ en ‘Black Panther’.

Niet alleen op sneakers is de Animal print een hype, maar ook op kleding. Het is dus ook niet zo gek dat deze trend al zo lang aanhoudt. Nu wordt deze trend weer verlengd door het gebruik van Animal prints op de Stan Smith en Falcon. De Stan Smith is een heerlijke sneaker om te dragen in de zomer en ook de Falcon past qua kleurgebruik perfect in het seizoen.

De details

Beide modellen hebben een erg rustige kleurencombinatie gekregen. De adidas Stan Smith is eigenlijk geheel wit, behalve het element op de hiel waar je de Animal print vindt en de adidas branding op de tong. Bij de Falcon is dit net iets anders. Hier is alleen de midsole wit van kleur. De upper bestaat namelijk uit een lichte crème kleur. Ook op de Falcon vind je rond de hiel een Animal print terug, verder vind je op de outsole nog een aantal opvallende kleuren. Nieuwsgierig hoe de details op beide sneakers geplaatst zijn? Check dan de foto’s hieronder.

Op dit moment zijn de adidas Stan Smith en adidas Falcon al verkrijgbaar bij Offspring en Office. Aan de Stan Smith hangt een prijskaartje van €85,- en de Falcon zal voor €97,- van jou zijn. Bekijk hieronder de foto’s voor de details.


adidas Stan Smith Animal Exclusive

Stan Smith Trainers
Stan Smith Trainers
Stan Smith Trainers


adidas Falcon Animal Exclusive

Falcon Trainers
Falcon Trainers
Falcon Trainers