Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 700 “Inertia” released op 9 maart

22 februari 2019 22:28
De adidas Yeezy Boost 700 “Inertia” released op 9 maart

De rook rondom de release van de adidas Yeezy Boost 700 “Salt” is nog niet neergedaald of de volgende adidas Yeezy Boost 700 staat alweer klaar om gereleased te worden, namelijk de adidas Yeezy Boost 700 “Inertia”. De nieuwe “Inertia” colorway dropt op 9 maart 2019.

De details
De Yeezy Boost 700 “Inertia” heeft een cominatie van suede, mesh en leer. De colorway van de schoen is vrijwel helemaal grijs met verschil in lichte en donkere tinten. De naam “Inertia” komt van de twee fel oranje ovalen die zich bevinden op de iconische midsole van de Yeezy Boost 700, die is gevuld met Boost om zo comfort te garanderen. De sneaker word afgemaakt met een witte outsole om zo een frisse look te geven.

Deze nieuwe 700s releasen op zaterdag 9 maart bij adidas en zullen €300,- kosten. Wil jij geen één release missen? Bekijk dan onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 700 'Inertia'

EG7597 · Prijs vanaf €250,-

Naar alle aanbieders