Skip to content
Newsfeed

adidas Yeezy Boost 380 komt met ‘Pyrite’ colorway

16 oktober 2021 11:00
adidas Yeezy Boost 380 komt met ‘Pyrite’ colorway

De Yeezy Boost 380 komt in de ‘Pyrite‘ colorway. De adidas sneaker komt in grijs-bruine tinten en wordt op 18 oktober 2021 gereleased.

adidas Yeezy Boost 380 ‘Pyrite’ l GZ0473

Yeezy komt met een nieuwe variant van de Boost 380. Het paartje heeft een lichtgrijze met bruine colorway gekregen en heeft net als de voorgaande modellen een doorzichtige middenzool. Deze loopt door over het bovenwerk van de sneaker en dient ook als mudguard.

Het bovenwerk bestaat uit Primeknit en geeft de sneaker flexibiliteit. De schoen heeft een sock-like feel en omarmd als het ware je enkel. Op de zijkant van het model zijn perforatiegaatjes te vinden. Hieronder komen de donkere kleuren van de sneaker naar voren.

De upper van het silhouet deelt dezelfde constructie. De Yeezy Boost 380 deelt over de gehele sneaker hetzelfde materiaal en ook de tong zit niet los, maar is gelijk met de upper. Hierop is het ‘Yeezy lacing system’ te zien. De Boost middenzool geeft het paartje een comfortabele fit.

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Pyrite’ zal op 18 oktober 2021 gereleased worden. Houd onze releasekalender in de gaten en mis dit paartje niet. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

adidas Yeezy Boost 380 Pyrite
adidas Yeezy Boost 380 Pyrite
adidas Yeezy Boost 380 Pyrite
adidas Yeezy Boost 380 Pyrite