Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Synth’ nieuwe colorway

20 mei 2019 15:09
adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Synth’ nieuwe colorway

Opnieuw gaan er geruchten rond van een nieuwe colorway op de adidas Yeezy Boost 350 V2. Dit keer gaat het om de ‘Synth’ colorway.

De laatste tijd brengt adidas in samenwerking met Yeezy enorm veel colorways uit voor hun sneakermodellen. Dit keer gaat er een gerucht rond dat er een ‘Synth’ colorway uitkomt. De sneaker bestaat uit één kleur, namelijk de kleur roze. De upper is gemaakt van Primeknit en er loopt, net als bij de andere colorways, een transparante lijn over de upper. Verder heeft de sneaker gecamoufleerde veters en een rubberen zool. Het enige verschil tussen deze colorway en de ‘Synth’ colorway is dat deze colorway geen pull tab heeft op de hiel.

Van de nieuwe ‘Synth’ colorway zijn nog geen officiële foto’s vrijgegeven. Ook is er nog geen releasedatum van bekendgemaakt. De sneaker zal, net als de andere 350 modellen, een prijskaartje hebben van €250,-. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases. Op 25 mei zal de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow’ uitkomen, mis deze release niet!


Synth
Image by YEEZY MAFIA