Skip to content
Upcoming

Dit adidas Yeezy model word in een nieuw jasje gehezen

23 september 2019 16:16
Dit adidas Yeezy model word in een nieuw jasje gehezen

Hoewel we elke week een nieuwe release zien van de adidas Yeezy lijn, hebben we het Yeezy 500 model niet meer gezien sinds de ‘Bone White’ colorway in augustus. Echter is er een einde gekomen aan deze break, want in november zal er een seizoensgebonden ‘Stone’ colorway uitkomen.

De adidas Yeezy 500 is het eerste Yeezy model dat niet beschikt over de BOOST technologie. De zool van de Yeezy 500 heeft zelfs al een grote historie met adidas. Al twintig jaar lang bestaat de futuristische zool. In 1999 debuteerde de zool onder de adidas KB8 III. Dit was Kobe Bryant’s kenmerkende basketbalschoen. Deze ‘Feet You Wear’ zool werd in eerste instantie bedoeld voor basketballers zodat zij niet hun enkels zouden verzwikken.

adidas Yeezy 500 ‘Stone’ | FW4839

Deze Yeezy sneaker is anders dan zijn voorgangers. Er is namelijk gebruik gemaakt van ander materiaal. Dit is ook gelijk te zien, de standaard mesh basis en tong zijn vervangen door neopreen materiaal. Het is nu een beetje te vergelijken met het synthetische materiaal dat word gebruikt op de Yeezy 500 High. Door middel van deze makeover lijkt de look te veranderen van een sportieve look naar full on high fashion model. Deze gewaagde basis wordt vervolgens bedekt met suède en soepelen lederen accenten. De demping wordt verzorgd door een adiPRENE midsole. Hieronder loopt een klassieke rubberen outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Zoals we al zeiden verwachten we dat de adidas Yeezy 500 ‘Stone’ uitkomt in november 2019. Ook zullen de sneakers uitkomen voor de hele familie. Zowel voor volwassenen, kinderen en baby’s. Bekijk hieronder foto’s van de sneaker en houd onze Releasekalender in de gaten voor een officiële releasedatum.


Yeezy 500
Yeezy 500
Yeezy 500
Images by Yeezy Mafia