Skip to content
Brand

adidas x Tulie Yaito ontwerpen nieuwe design voor de Forum HI

30 juni 2023 20:54
adidas x Tulie Yaito ontwerpen nieuwe design voor de Forum HI

adidas en designer Tulie Yaito hebben onlangs een nieuw ontwerp aangekondigd voor de adidas Forum HI. De herontworpen sneaker wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage en heeft een kleurrijk design. We laten je de samenwerking hier in detail zien en maken kennis met Tulie Yaito.

adidas en ontwerpster Tulie Yaito kondigden onlangs de limited edition adidas Forum HI aan, die je vanaf 8 juli 2023 in handen kunt krijgen. Tulie staat bekend om haar levendige ontwerpen en creatieve gebruik van kleur en materialen.

Get to Know Tulie Yaito

De ontwerpster staat niet alleen bekend om haar kleurrijke ontwerpen, maar ook om de oprichting van het label ‘Yaito’. Tulie groeide op in Jamaica en verhuisde naar New York om fashion marketing en merchandising te studeren. In 2015 lanceerden Tulie samen met haar partner en medeoprichter Carlton het bedrijf ‘Yaito’ met op maat gemaakte accessoires. In de loop der tijd is het merk uitgegroeid tot een bedrijf met accessoires, huishoudelijke artikelen en kleding.

Tulie Yaito, via adidas

De adidas Forum HI

De nieuw ontworpen adidas Forum HI heeft een opvallend bovenwerk. De upper is een mix van gekiezeld leer, faux ponyhuid, koeienhuid met afneembare riemen, blauw en rood leer met struisvogelmotief, groen suède en zwart leer met paisleymotief. De invloed van de ontwerper op deze limited edition sneaker laat een harmonieuze mix zien van kleur, contrast en materialen die verwijzen naar Tulie’s Jamaicaanse roots.

De ontwerper vertelt adidas:

“De samenwerking is groter dan mezelf. Het gaat niet alleen om het ontwerpen van een sneaker, maar ook om het ondersteunen van vrouwen, vooral degenen die, net als ik, van weinig iets groots hebben gemaakt, die zijn gemigreerd met een missie en hebben gedroomd van het creëren van generatierijkdom en het doorbreken van grenzen.”

Tulie Yaito interview adidas

Info over de adidas x Tulie Yaito Forum HI release

De limited edition adidas Forum HI is er in WMNS maten en wordt vanaf 8 juli 2023 uitgebracht via adidas en andere retailers. Je moet ongeveer € 130 opzij zetten.

Zoals altijd houden we je op de hoogte via onze release kalender. Daar kun je zien waar sneakers precies verkrijgbaar zullen zijn, hoeveel ze kosten en in welke winkels jouw maat nog verkrijgbaar zou zijn.