Skip to content
Upcoming

adidas x Raf Simons RS Ozweego releasen 23 mei

16 mei 2019 09:08
adidas x Raf Simons RS Ozweego releasen 23 mei

Een tijdje geleden kregen we al een preview van de RS Ozweego van de samenwerking tussen adidas en Raf Simons. Nu zijn er officiële foto’s naar buiten gekomen van de 6 colorways.

Raf Simons is een Belgische modeontwerper die in 1968 werd geboren. In 1995 bracht hij zijn eerste modelijn uit onder de naam Raf Simons. Deze modelijn was eerst alleen voor mannen en kenmerkte zich door smalle, recht designs. Geïnspireerd door punk en gothic. Simons bracht de jeugdcultuur van toen naar de catwalk. Ook de ontwerpen die volgde werden geïnspireerd door de jeugd. Zijn ontwerpen werden op de catwalk gedragen door niet-professionele modellen die op straat werden gerekruteerd. Door het grote succes voelde Raf Simons zich gevangen in zijn vrijheid en zette hij in het jaar 2000 zijn kledinglijn stop. In 2001 pakte hij de draad weer op en ging hij door met kleding ontwerpen. In 2013 bracht adidas samen met Raf Simons voor het eerst een samenwerking uit. Dit ging om het Ozweego model.

Nu komen er weer 6 nieuwe opvallende colorways van de RS Ozweego. Elke colorway beschikt over een metallic zilveren laag. De sneaker komt in de kleuren roze, rood, zwart, blauw, grijs en crème. De outsole heeft een witte of zwarte kleur.

Op 23 mei zullen de 6 colorways van de adidas x Raf Simons RS Ozweego verkrijgbaar zijn via adidas.nl voor €350,-. Blijf Sneakerjagers in de gaten houden, zodat je op de hoogte blijft van het laatste sneakernieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de 6 verschillende colorways.


adidas Raf Simons Ozweego 'Grey Chrome'

EE7946 · Prijs vanaf €922,-

Naar alle aanbieders

Raf Simons RS Ozweego

adidas Raf Simons Ozweego 'White Chrome'

EE7945 · Prijs vanaf €665,-

Naar alle aanbieders

Raf Simons RS Ozweego

adidas Raf Simons Ozweego 'Black Chrome'

EE7944 · Prijs vanaf €850,-

Naar alle aanbieders

adidas Raf Simons Ozweego 'Pink Chrome'

EE7947 · Prijs vanaf €772,-

Naar alle aanbieders

Raf Simons RS Ozweego

adidas Raf Simons Ozweego 'Ink Chrome'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Raf Simons RS Ozweego
Images by adidas

adidas Raf Simons Ozweego 'Red Chrome'

EE7948 · Prijs vanaf €701,-

Naar alle aanbieders