Skip to content
Newsfeed

adidas SPZL viert 10-jarig bestaan met Decade Pack

22 mei 2024 09:40
adidas SPZL viert 10-jarig bestaan met Decade Pack

Na de recente drop van de adidas SPZL Pre-Spring collectie in april 2024, blijft Gary Aspden het 10-jarig jubileum van de collectie vieren. Op 24 mei 2024 worden vier vernieuwde versies van iconische modellen uitgebracht: de Garwen SPZL, Lacombe SPZL, Blackburn SPZL en Ardwick SPZL. Elk silhouet is subtiel aangepast om de originele ontwerpen te verbeteren zonder afbreuk te doen aan hun kenmerkende stijl. Bekijk het Decade Pack hieronder!

Garwen SPZL | IG6563

De Garwen SPZL, geïnspireerd door de adidas Brisbane, maakt een comeback in een nieuwe mix van lichtbruin, putty en gum. Het bovenwerk is gemaakt van leer met daarbovenop suède overlays. Daarnaast zorgen metalen details zoals de Trefoil-branding op het zijpaneel en de eyestays voor een mooi contrast.

Garwen SPZL

Lacombe SPZL | IG8938

De Lacombe SPZL staat bekend om zijn strakke en tijdloze uitstraling. Voor deze vernieuwde versie kiest Aspden voor een kleurencombinatie van wit, krijtwit en donkerblauw. De sneaker bevat een ademende mesh tong met lakleren branding, die ook terug te vinden is op de hiel.

Lacombe SPZL

Blackburn SPZL | IH2139

De Blackburn SPZL is sinds zijn eerste drop zeer populair onder sneakerliefhebbers. Deze nieuwe versie combineert elementen van de originele Blackburn SPZL en de Blackburn Ewood SPZL, met een bovenwerk van bosgroen suède en een nachtmarineblauwe tong. Het ontwerp wordt afgemaakt met een gouden Lancashire roos en het SPZL Mod Trefoil-logo, als eerbetoon aan Aspden’s geboortestad.

Blackburn SPZL

Ardwick SPZL | IH2146

Als laatste keert ook de Ardwick SPZL terug, met een aantal updates om zich te onderscheiden van de limited edition waarvan slechts enkele paren werden geproduceerd. Het adidas Topanga-silhouet blijft behouden, evenals de smaragdgroene tint geïnspireerd door het gelijknamige district in Manchester.

De grootste aanpassing voor het paar van 2024 is een kleinere tonglabel met gouden letters op een diepbruin canvas, terwijl de chocoladebruine foxing en het omgekeerde leren bovenwerk het paar een unieke kleur geven.

Ardwick SPZL

Het adidas SPZL Decade Pack zal gaan droppen op 24 mei 2024 om 10.00 uur bij adidas en geselecteerde retailers. Benieuwd wat adidas nog meer voor ons in petto heeft voor 2024? Blijf dan vooral op de hoogte door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bezoeken.

Check hier de Pre-Spring collectie van adidas SPZL: Gary Aspden onthult de adidas SPZL Pre-Spring 2024 collectie.