Skip to content
Newsfeed

De adidas Handball Spezial WMNS ‘Earth Strata’ krijgt een restock

9 mei 2024 10:13
De adidas Handball Spezial WMNS ‘Earth Strata’ krijgt een restock

De adidas Handball Spezial WMNS in de colorway ‘Earth Strata’ wordt op 10 mei 2024 opnieuw gereleased. De adidas sneaker was recent te zien aan de voeten van influencer Molly-Mae Hague. Haar foto ging viraal, wat resulteerde in een enorme toename in populariteit van de sneaker.

De adidas SPZL-lijn lijkt in 2024 alle aandacht te krijgen die de serie verdient. Met name het Handball silhouet, dat in 1979 geïntroduceerd werd, is tegenwoordig erg in trek. De sneaker verscheen in de afgelopen weken al in diverse colorways, waaronder de ‘Earth Strata’ die binnen mum van tijd uitverkocht raakte.

Iemand die mede verantwoordelijk is voor de populariteit van de sneaker, is influencer Molly-Mae (@mollymae). De influencer deed in 2015 mee aan het Britse programma Love Island en heeft een grote following op haar Instagram. Hier post ze voornamelijk outfits en sneakers, waaronder de adidas sneaker.

De adidas Handball Spezial WMNS ‘Earth Strata’ heeft een ingetogen design. De low-top sneaker gebruikt grof suède met leren overlays. Het paar komt met een gomzool die extra grip biedt. De off-white details op de beige upper maken de ‘Earth Strata’ een colorway die bij iedere outfit past.

De adidas Handball Spezial WMNS ‘Earth Strata’ dropt op 10 mei 2024 bij diverse retailers. Bekijk de retailers waar je de sneaker kunt verkrijgen via de Sneakerjagers releasekalender.