Skip to content
Upcoming

adidas lanceert CONFIRMED app in Europa!

1 maart 2021 10:00
adidas lanceert CONFIRMED app in Europa!

Er is heugelijk nieuws – adidas lanceert vandaag hun CONFIRMED app in Europa!!!

De adidas CONFIRMED app combineert exclusieve drops met gloednieuwe content voor een community-gerichte aanpak. Bekijk de video hieronder voor een teaser!

Het wordt de thuisbasis van innovatieve samenwerkingen en adidas-designs, en ook van veel gehypete releases, dus gebruikers van de app krijgen exclusieve toegang tot een aantal drops.

Deze drops bevatten Sean Wotherspoon, Pharrell Williams, Craig Green, Wales Bonner, Y-3 en nog veel meer.

Maar CONFIRMED gaat niet alleen over de sneakers – het biedt trouwe fans een ‘ongeëvenaarde digitale ervaring‘. De app brengt de onvertelde verhalen van adidas tot leven, van lijstjes en interviews, tot verhaaltjes en nooit eerder vertoonde video’s.

Als onderdeel van de lancering van de app zullen exclusieve face-to-face interviews tussen voetballer Paul Pogba en fotograaf Ciesay te zien zijn, evenals rappers Unknown T en Gazo. Wil je toegang tot deze content? Download de app nu!

De gebruikers kunnen er gerust op zijn dat de CONFIRMED-app, omdat hij gebruik maakt van de modernste mechanismen van adidas en van de meest geavanceerde digitale beveiliging, ook een snelle, eerlijke en veilige manier belooft om toegang te krijgen tot drops.

De app is nu beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Polen, Duitsland, Spanje en Nederland. Download hem hier!

Je kunt de komende adidas releases ook in de gaten houden via onze release kalender!