Skip to content
Newsfeed

adidas introduceert de YEEZY 450 Slide ‘Cream’

1 augustus 2023 12:45
adidas introduceert de YEEZY 450 Slide ‘Cream’

Als onderdeel van de verdere YEEZY restock in augustus, zal adidas de langverwachte YEEZY 450 Slide ‘Cream’ introduceren. Waar en wanneer je deze YEEZY Slide kunt scoren ontdek je hieronder!

Perfect voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar een ontspannen uitstraling, biedt de adidas YEEZY 450 Slide ‘Cream’ een eenvoudig kleurenschema. Net als de andere YEEZY Slides, bestaat de 450 uit één stuk lichtgewicht EVA-schuim. Hierdoor ervaar je dezelfde comfort en veerkracht als je gewend bent.

Bovendien beschikt het bovenwerk over een ademende, webachtige structuur om je voeten optimaal geventileerd te houden. Daarnaast geeft het dit paar een futuristische, maar minimalistische uitstraling. Verder draagt de dempende tussenzool bij aan een comfortabel gevoel, terwijl de voorgevormde buitenzool met een golvend patroon zorgt voor ultieme grip.

Kortom, de adidas YEEZY 450 Slide ‘Cream’ biedt een moderne combinatie van stijl en functionaliteit!

Je zult de YEEZY 450 Slide kunnen scoren via de digitale platformen van adidas en geselecteerde retailers. Wanneer de Slide precies beschikbaar zal zijn, is nog onbekend. Houd daarom onze release kalender op onze website of app in de gaten om de hele maand augustus op de hoogte te blijven van deze en andere YEEZY releases!

adidas YEEZY 450 Slide 'Cream'
adidas YEEZY 450 Slide 'Cream'
adidas YEEZY 450 Slide 'Cream' bovenkant
adidas YEEZY 450 Slide 'Cream' buitenzool