Skip to content
Upcoming

De adidas Deerupt S ‘Black’ en ‘White’ dropt 28 februari

22 februari 2019 13:20
De adidas Deerupt S ‘Black’ en ‘White’ dropt 28 februari

De afgelopen weken heeft adidas een aantal nieuwe previews gegeven van de lente en zomer collectie. De adidas Deerupt S ‘Black’ en ‘White’ zijn twee colorways die je zeker niet mag missen. De release van deze sneakers is op donderdag 28 februari.

adidas heeft het Dellinger-web gebruikt als inspiratiebron van de sneaker: de Deerupt. Het web heeft zich hierbij uitgebreid tot over de hele schoen. De Deerupt is in de eerste plaats ontworpen als modeschoen, maar heeft zich ontwikkeld als een comfortabele sneaker. Het nieuwe web heeft wel degelijk een functie. De zool is een verbetering van de adidas marathon, waarbij de verbeterde onderkant gebaseerd is op die van de adidas NMD R1.

Het nieuwe model is in twee nieuwe varianten. Deze sneakers hebben een yin-yang-combinatie van zwart met wit en wit met zwart. De nieuwe versie van de Deerupt heeft een geometrische mesh-overlay net zoals het eerdere model. Toch zijn er een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Deze nieuwe stijlen lijken op een combinatie van een Y-3-sneaker en één van Pharrell’s adidas NMD Hu modellen. De veters beginnen onderaan bij de midsole. Deze komen allemaal samen op de tong en worden verbonden met een suède overlay. Een retro-vormige taping met een combinatie van de adidas Ultra Tech maakt het ontwerp helemaal af.

De release van deze yin-yang sneakers zullen op donderdag 28 februari gereleased worden. Wil jij deze Deerupt varianten niet mis lopen? Check dan de releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

adidas Deerup S 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Deerupt S Black
adidas Deerupt S Black
Images by Titolo

adidas Deerupt S 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas Deerupt S White
adidas Deerupt S White
Images by Titolo