Skip to content
Newsfeed

adidas brengt nieuwe NMD S1 FS collectie uit

7 maart 2023 18:18
adidas brengt nieuwe NMD S1 FS collectie uit

Het is even geleden dat adidas een NMD S1 heeft uitgebracht, maar nu is het eindelijk zo ver. In 2023 kunnen wij drie nieuwe adidas NMD S1 FS colorways verwachten! Wanneer we het model precies kunnen verwachten in 2023 is voor nu nog onduidelijk, echter tonen we in dit artikel de eerste officiële beelden.

Wij zijn niet als enige fan van de adidas NMD S1 FS, Pharrell Williams heeft in het verleden verschillende samenwerkingen uitgebracht met dit model. Ben je benieuwd naar een van deze samenwerkingen? Klik hier.

Deze nieuwe S1 silhouet komt met een bovenwerk van sokachtige materialen en leer. Wat de sneaker echt bijzonder maakt is de zool. De mid sole is robuust uiterlijk ook steken er kleine details met het adidas logo een beetje uit. De buiten zool bestaat uit het opgestapelde adidas Original logo’s dit zorgt voor het spikey effect van de zool.

De collectie bestaat uit drie verschillende kleuren. Een all black colorway, een beige en mintgroene colorway en ten slotte een adidas NMD S1 FS met een zwart en wit kleurenpalet.

De nieuwe adidas NMD S1 FS collectie zal waarschijnlijk ergens in 2023 droppen. Houd onze sneaker release kalender in de gaten om er zeker van te zijn deze collectie niet te missen!

De adidas NMD S1 FS 'black' op een witte achtergrond
adidas NMD S1 FS 'mint' op een witte achtergornd
adidas NMD S1 FS 'black white'' op een witte achtergrond