Skip to content
Upcoming

Adidas brengt deze week de Forum 84 Low OG ‘Bright Blue’ uit

11 januari 2021 16:19
Adidas brengt deze week de Forum 84 Low OG ‘Bright Blue’ uit

Aan het einde van 2020 bracht adidas veel colorways uit voor de adidas Forum Low en High. Zo kregen END, SVD en IVY PARK de kans om te werken aan deze historische sneaker. Nu zet adidas dit door en komt deze week de adidas Forum 84 Low OG uit in een ‘Bright Blue’ colorway.

De adidas Forum basketbal kwam voor het eerst uit in 1984 en was in die tijd de ultieme basketbal sneaker. De sneaker beschikte over een geavanceerd ontwerp waarin de jaren 80 looks goed te zien zijn. Het bovenwerk was geheel gemaakt van leer en werd al snel de standaard leren basketbal schoen. De prijs van de schoen was $100, wat in de tijd enorm veel geld was. De adidas Forum is een belangerijk stukje sneaker geschiedenis en dit jaar viert adidas de enorme invloed die de sneaker heeft gehad.

adidas Forum 84 Low OG ‘Bright Blue’ | S23764

De adidas Forum 84 Low komt in de ‘Bright Blue’ colorway, wat bij velen favoriet is. Het bovenwerk is geheel gemaakt van wit leer. De voorvoer, veters en midsole hebben een crème kleur gekregen, waardoor de sneaker een vintage look krijgt. De drie strepen op de midfoot zijn gemaakt van suède en hebben en blauwe kleur op zich gekregen. Deze blauwe kleur keert terug op de outsole, hiel, gebied rondom de enkel en adidas logo op de tong. De sneaker beschikt niet alleen over veters, maar loopt er over de tong ook nog klittenband.

De adidas Forum Low OG ‘Bright Blue’ komt uit op woensdag 13 januari voor €110,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


adidas Forum 84 Low OG 'Bright Blue'

S23764 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
adidas Forum 84 Low
adidas Forum 84 Low
adidas Forum 84 Low