Skip to content
Newsfeed

adidas Basketball introduceert Crazy Infinity ‘Chalk’

18 juli 2023 15:34
adidas Basketball introduceert Crazy Infinity ‘Chalk’

Basketbal legende Kobe Bryant maakte in de beginjaren 2000 zijn eerste signature sneaker in samenwerking met adidas, onder de naam de adidas Crazy 1. Tijdens het NBA All-Star weekend 2023 werd een vernieuwd silhouet geïnspireerd op Kobe geteased. Na maanden in spanning te hebben gewacht is er eindelijk een release datum bekend! Op 26 juli 2023 dropt de adidas Crazy IIInfinity 003 ‘Chalk’.

Lees hier alles over de aankomende release.

Op 26 juni 2023 liet Viktor Kan, brand director van sneaker retailer Packer, op Instagram al een paar beelden van het nieuwe concept van adidas Basketball zien. Met zijn chunky beige zool en rits op het bovenwerk is de opkomende sneaker een ware eye-catcher.

Valine Brana, Packer

Met name in de dikke zool zie je de gelijkenis met de originele Crazy 1 terug. Op de zool is op een minimalistische manier adidas branding getoond. De rits op de bovenkant van het silhouet kan worden opengeritst zodat de tong van het model beter zichtbaar wordt.

De nieuwe adidas Basketball sneaker zal verkrijgbaar zijn op 26 juni 2023 via verschillende retailers. Houd onze releasekalender in de gaten voor alle updates rondom de adidas Crazy Infinity ‘Chalk’ release!

adidas Crazy IIInfinity 003 promo foto beige achtergrond
adidas Crazy IIInfinity 003 promo foto beige achtergrond
adidas Crazy IIInfinity 003 model zittend
adidas Crazy IIInfinity 003 model staat tegen muur
adidas Crazy IIInfinity 003 model zittend op trap