Skip to content
Upcoming

Air Jordan 3 ‘Tinker’ release info 24 maart

23 maart 2018 11:29
Air Jordan 3 ‘Tinker’ release info 24 maart

Tinker Hatflied, grote kans dat jij ooit Nike sneakers aan hebt gehad die deze man ontworpen heeft. Als we kijken in zijn portfolio zien we designs van onder andere de Air Max 1, Air Jordan 5 en natuurlijk de Air Jordan 3. De laatste krijgt nu een speciale release met de Air Jordan 3 ‘Tinker’.

Het oorspronkelijke ontwerp van de Air Jordan 3 gaat nu een release krijgen. Met een aantal flinke verandering op het model zoals wij hem nu kennen. Het meest opmerkelijke is wel de Swoosh die op de zijkant aanwezig is. Verder zijn er andere details zoals het geborduurde NIKE tekst aan de binnenkant van de sneaker.

Bij de release van de Air Jordan 3 ‘JHT’ is het design van de oorspronkelijk tekening al gebruikt. Deze release was zeer populair en erg moeilijk om te bemachtigen. De Air Jordan 3 ‘Tinker’ zal dan ook zeer exclusief worden, dus wil je hem bemachtigen wees er op tijd bij! Check hieronder de foto’s en de storelist voor de verkooppunten.

LET OP: Bij een aantal shops is het nodig om je je in te schrijven voor een raffle. Bij Sneakersnstuff, Footdistrict en End.Clothing moet je jezelf eerst inschrijven bij de raffle. 


Air Jordan 3 ‘Tinker’

Releasedatum: 24 maart 2018
Prijs: €200,-
Color: White/Fire Red/Cement Grey-Black
Stylecode: AQ3835-160
Storelist: Klik hier >>

Air Jordan 3 'Tinker'

Air Jordan 3 'Tinker'

Air Jordan 3 'Tinker'


Images: Overkill