Skip to content
Upcoming

12 Days of Christmas // Day 8

28 december 2018 08:00
12 Days of Christmas // Day 8

Onze ”12 days of Christmas” actie is in volle gang en day 8 is aangebroken! Wij hebben onlangs onze Sneakerjagers app gelanceerd! En dat is niet het enige… ook hebben wij een actie waar wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 uit onze zoekmachine in de app gaan verloten.

De holy grail die wij vandaag, 28 december, gaan verloten is de enige echte…. Off-White x Converse Chuck 70!

Day 8 // Off-White x Converse Chuck 70

Het bovenwerk van de Off-White x Converse Chuck Taylor 70 is voorzien van een wit canvas. Op de zijkant bevindt zich de typische Off-White branding. De tussenzool beschikt over contrasterende zwarte en witte strepen, dit maakt het ontwerp modern. De beroemde hang-tag die we terugzien bij elke Off-White samenwerking is uiteraard hier ook aanwezig. De hang-tag komt in een oranje kleur net zoals de zool.

Wij geven jullie vandaag de kans om de beroemde Off-White x Converse Chuck Taylor 70 te winnen via onze Sneakerjagers app.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om de Off-White x Converse Chuck Taylor 70 te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]