Skip to content

Mizuno Mondo Control

0 resultaten

Mizuno Mondo Control

De Mondo Control-serie werd in 1995 voor het eerst uitgebracht als hardloopschoen. Het ontwerp creëert een communicatiekanaal tussen de loper en zijn schoen. Geïnspireerd door het concept ‘Mondo’ in de Japanse cultuur, dat staat voor een dialoog of spraak. Inmiddels is Mondo Control voorzien van Mizuno’s befaamde technologieën om naast de boodschap ook een ervaring te bieden.

De hardloopschoen bevat de Mizuno Wave plate technologie. Het biedt grote stabiliteit terwijl het de impact energie verdeelt voor een natuurlijke beweging. Daarnaast maakt de tussenzool gebruik van lichtgewicht en high-rebound U4icX technologie. De buitenzool van de schoen is voorzien van x10 carbon rubber voor meer duurzaamheid en veel grip op alle soorten ondergrond. Hoewel het een hardloopschoen is, heeft het ontwerp van het bovenwerk leren overlays die het meer een sneaker-aspect geven. Bovendien houdt de Dynamotion Fit Technologie hem trouw aan zijn oorspronkelijke doel, het leveren van een hardloopervaring. Voor een soepele overgang tussen versnelling en vertraging is de SmoothRide technologie in het ontwerp verwerkt, die zorgt voor een comfortabele en veilige loop.

De Mizuno Mondo Control is een uitstekende keuze voor zowel ervaren als beginnende hardlopers. Hij biedt de nodige ondersteuning voor goede prestaties, stabiliteit, uithoudingsvermogen en comfort.

De catalogus met hardloopschoenen van Mizuno bevat ook de iconische Wave Rider, hun populairste model, en de Wave Prophecy met een onconventionele look. De Contender-serie is het meest verwante model met de Mondo Control, want het is ook een hardloopschoen met een sneakerontwerp.

Sluit de Mizuno Mondo Control aan op de maat?

De Mizuno Mondo Control valt goed op maat.

Wat is de Mizuno Wave Technologie?

De Mizuno Wave Technologie kan in een paar woorden worden uitgelegd als: betere demping en schokabsorberend. De technologie zelf wordt vertegenwoordigd door een thermoplastische plaat in de tussenzool die de energie bij impact absorbeert en gelijkmatig over de zool verspreidt, wat een hoge stabiliteit en minder stress op de gewrichten en knieën biedt. Dit revolutionaire mechanisme, geïnspireerd op de natuurlijke beweging van golven zelf, zorgt voor comfort tijdens het lopen en betere prestaties.