Skip to content

Mizuno Wave Prophecy

15 resultatenPagina 1 van 1

Mizuno Wave Prophecy

De Mizuno Wave Prophecy werd voor het eerst uitgebracht in 2009 als hardloopschoen. De prestatiemogelijkheden en het futuristische ontwerp maakten het een van de populairste modellen van het merk. Het Japanse merk werd bekend om zijn baanbrekende technologieën in zijn hardloopschoenen. Bovenal is de Wave Prophecy zeker een van de modellen die functionaliteit en efficiëntie in zijn ontwerp integreert.

Ten eerste gebruikt de tussenzool de kenmerkende Infinity Wave plate technologie in zijn constructie. Samengesteld uit twee onderling verbonden golfplaten, gebruikt het een minimale hoeveelheid materiaal. Bovendien geven de platen de schoen zijn futuristische ontwerp en verbeteren ze de prestaties. De stabiliteit leidt tot een gelijkmatige verdeling van de schok. Het x10 carbonrubber materiaal zorgt voor een goede grip en voorkomt slijtage omdat het de hele buitenzool bedekt. Het bovenwerk van de Wave Prophecy bestaat uit materialen van topkwaliteit voor gegarandeerd comfort. Verder werkt de Intercool-technologie als een ventilatiesysteem om de voet weg te houden van oververhitting en geur.

Of je nu een ervaren of beginnende hardloper bent, de Wave Prophecy zal je helpen het beste uit jezelf te halen terwijl je een onconventionele look hebt. Voor extra loopschoenen uit de catalogus van Mizuno is de Wave Rider zeker het overwegen waard als het populairste model van het merk tot nu toe. De Wave Inspire-serie helpt lopers die worstelen met overpronatie een plezierige rit te hebben, terwijl de Contender een hardloopschoen is vermomd in een sneakerlook.

Maakt Mizuno nog steeds de Wave Prophecy?

Ja! Mizuno’s geliefde futuristische ontwerp van de Wave Prophecy bereikt het publiek sporadisch in verschillende kleurstellingen. Kijk voor updates op de release kalender.

Past de Wave Prophecy bij de maat?

De Mizuno Wave Prophecy past volgens de reviews goed bij de maat. De breedte en ondersteuning van de voetboog zijn bevredigend voor de meeste mensen die hem regelmatig gebruikten.

Wat is de Mizuno Wave Technologie?

Mizuno Wave Technologie uitgelegd in een paar woorden zou samenvatten als: betere demping, en schokabsorberend. De technologie zelf bestaat uit een thermoplastische plaat in de tussenzool die de energie bij impact absorbeert en gelijkmatig over de zool verspreidt, wat een hoge stabiliteit en minder belasting van de gewrichten en knieën oplevert. Dit revolutionaire mechanisme, geïnspireerd op de natuurlijke beweging van golven zelf, zorgt voor comfort tijdens het lopen en betere prestaties.