Skip to content

Veneda Carter x Timberland Mid Heel Boot 'Black Patent'
TB0A69TBEL61
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Timberland Men's Euro Sprint Trekker Nubuck BootsTimberland X Veneda Carter Boot Timberland Premium Waterproof Boot Timberland x Raeburn Pull On Boot GreyTimberland Earthkeepers By Raeburn Timberloop Utility Mid Boot Timberland  6" 50th Anniversary Boots

Productdetails

StylecodeTB0A69TBEL61
MerkTimberland
ModelTimberland Mid Zip Up Boot
ColorwayBlack Patent/Black Patent
KleurZwart
DoelgroepVrouwen
Releasedatum05-03-2024
Beoordeling10 / 10 (2 stemmen)
Gepubliceerd4 maart 2024 11:38
Bijgewerkt16 mei 2024 05:34
De nieuwste samenwerking tussen Veneda Carter en Timberland bestaat uit een prachtig paar hoge hakken. De sneakers zijn verkrijgbaar in de traditionele Timberland camelkleur en glanzend nubuckleer en hebben een spitse neus en een smalle hoge hak op enkelhoogte. De ritssluiting aan de voorkant zorgt voor gemakkelijk aan- en uittrekken, terwijl de versieringen op de hiel een vleugje elegante branding toevoegen. 

Deze samenwerking laat de perfecte combinatie zien van Veneda's edgy en unieke stijl met Timberland's klassieke ontwerp. De glanzende hoge hakken zijn een veelzijdige aanvulling op elke garderobe en voegen een vleugje verfijning toe aan zowel casual als formele outfits. De sneakers zijn niet alleen stijlvol maar ook comfortabel, waardoor ze perfect zijn om lang te dragen. 
Veneda Carter x Timberland Mid Heel Boot 'Black Patent' TB0A69TBEL61
2
mrt.
5
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download