Skip to content

Union x Nike Dunk Low 'Blue' - Passport Pack
DJ9649-400
92% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Concord'Nike  Dunk Low LX WMNS 'Black Croc'Nike Dunk Low Retro SE 'Soft Pink & Malachite'Nike Dunk Low 'Pacific Moss'Nike Dunk Low Retro PRM 'Light British Tan'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'

Productdetails

StylecodeDJ9649-400
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayLight Blue/Blue/White
KleurBlauw
DoelgroepMannen
Releasedatum07-04-2022
Beoordeling9.2 / 10 (246 stemmen)
Gepubliceerd19 januari 2022 06:20
Bijgewerkt19 april 2024 05:54
De UNION x Nike Dunk Low 'Argon' (DJ9649-400) maakt onderdeel uit van het 'Passport Pack'. Voor deze collab hebben Chris Gibbs en zijn team inspiratie gehaald uit Japanse schoenen uit de jaren 90 en verwerkt op de Nike Dunk Low. Daarnaast is het 'Passport Pack' een eerbetoon aan maar liefst drie steden die ze bij UNION hun thuis noemen, namelijk: New York City, Los Angeles en Tokio.

De sneaker bestaat uit een combinatie van een 'Light Blue' ripstop bovenwerk en onafgewerkte 'Orange' stiksels. Dit geeft de iconische Nike Dunk Low, die jaren geleden al een inspiratie was voor Chris, een nieuwe twist. Verder staat de sneaker op een witte midzool met een transparante blauwe outzool waarbij het Union LA Frontman logo te zien is. Het Union LA Frontman logo is tevens terug te vinden op de inzool en de button aan de zijkant van de sneaker. Het kenmerkende 'UN|LA' label is tevens terug te vinden aan de zijkant van de sneaker.

Hoe dan ook, deze UNION x Nike Dunk Low 'Argon' is dan ook weer een bijzondere samenwerking zoals we die van UNION ook mogen verwachten.
Union x Nike Dunk Low 'Blue' - Passport Pack DJ9649-400
208
apr.
7
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download