Skip to content

The Simpsons x adidas Rivalry Low '86 'Treehouse of Horrors'
IE7180
74% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

adidas Originals Rivalry Low 86 Whiteadidas Originals Rivalry 'White'adidas Rivalry LowAdidas Originals Rivalry Low 86adidas Rivalry Low 86 'Core White'adidas Rivalry Low 'Aluminium'

Productdetails

StylecodeIE7180
Merkadidas
Modeladidas Rivalry
ColorwayRed/Yellow/Blue/White
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum25-10-2023
Beoordeling7.4 / 10 (38 stemmen)
Gepubliceerd2 oktober 2023 14:48
Bijgewerkt27 april 2024 06:26
The Simpsons x adidas Rivalry Low '86 'Treehouse of Horrors' (IE7180) is een sneaker-samenwerking die de iconische animatieserie en sportkleding samenbrengt op een unieke en verzamelbare manier. Deze sneakers zijn geïnspireerd op 'The Simpsons' en de speciale Halloween-aflevering 'Treehouse of Horrors' en zijn ontworpen om op te vallen en een eerbetoon te zijn aan de geliefde serie.

Het paar heeft een mix van levendige kleuren zoals rood, geel, blauw en wit en is gemaakt van een combinatie van materialen waaronder canvas en eersteklas leer, evenals verweerd textiel. De aangepaste tonglabels passen bij de binnenvoering en bovendien wordt het paar geleverd met drie sets veters om de schoen nog unieker te maken.

Op het gebied van comfort en prestaties zorgt de Rivalry Low '86 voor een betrouwbare en dempende pasvorm, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Deze sneakers zijn een must-have voor fans van de serie en verzamelaars die een vleugje popcultuur willen toevoegen aan hun sneakerrotatie. Ze belichamen de geest van "The Simpsons" en de iconische personages op een opvallende manier.
The Simpsons x adidas Rivalry Low '86 'Treehouse of Horrors' IE7180
18
okt.
25
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download