Skip to content

RHUIGI x Puma Clyde Mid BBall
391335-01
11% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma Clyde Vintage Sneakernanamica x Puma Clyde GTX 'Black'PUMA  Clyde Clydezilla MIJ SneakersPuma Clyde 'Basketball Nostalgia'Puma Clyde Soho 'NYC'Puma Clyde 'Tokyo'

Productdetails

Stylecode391335-01
MerkPuma
ModelPuma Clyde
ColorwayPUMA White/Royal Sapphire
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum27-05-2023
Gepubliceerd16 mei 2023 05:23
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
Rhuigi Villaseñor en PUMA hebben samengewerkt aan een nieuw project, ondanks zijn vertrek bij Bally. De samenwerking resulteerde in de Clyde Mid BBall sneaker model in 'PUMA White' en 'Royal Sapphire' kleurstellingen met de De samenwerking is een eerbetoon aan de 50e verjaardag van hip-hop.

De sneaker maakt deel uit van een ode aan het verleden collectie, het mengen van basketbal erfgoed met lifestyle uitstraling en een hoge boot model. Het mid-top silhouet bevat "verouderde" componenten die doen denken aan het debuuttijdperk van de PUMA Clyde, met meerdere texturen in de materialen over de schoen en het bovenwerk. De profielstroken zijn voorzien van een levendige mix van blauw en oranje; een verwijzing naar de New York Knicks. Co-branding op de tong bevestigt de samenwerking tussen Rhuigi en PUMA en tenslotte maakt een gebroken witte zool de look compleet.
RHUIGI x Puma Clyde Mid BBall 391335-01
-7
mei
27
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download