Skip to content

Puma Scoot Zeros 'Georgia Peach'
379908-07
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Puma Scoot Zeros 'Grey Ice'Puma Scoot Zeros 2K 'Shot Meter'Cheetos x Puma Scoot GS 'For All Time Red'Cheetos x Puma Scoot 'For All Time Red'Puma Scoot Zeros 'Pred'Puma Scoot Zeros 'Northern Lights'

Productdetails

Stylecode379908-07
MerkPuma
ModelPuma Scoot Zeros
ColorwayPassionfruit/Green/Peach Fizz
Kleurpink
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum15-12-2023
Beoordeling10 / 10 (1 stemmen)
Gepubliceerd11 december 2023 05:36
Bijgewerkt3 mei 2024 14:43
De basketbalsneaker die is ontworpen voor Scoot Henderson belichaamt zijn snelle en ontwrichtende speelstijl op het veld. Hij heeft een uniek ontwerp waarin elementen van het Hoops Jaws-merk zijn verwerkt, waaronder een kaakachtige rubberen wrap-up op de buitenzool die de felheid en vasthoudendheid van Scoot vertegenwoordigt. 

De sneaker is ontworpen met snelheid en vastberadenheid in gedachten, waardoor het een perfecte keuze is voor spelers die op zoek zijn naar een speelbare performance sneaker die opvalt op het veld. Hij is ook voorzien van overlays met snelle bewegingen die de snelheid en behendigheid van Scoot op het veld weergeven. 

De kleur van de sneaker is geïnspireerd op Scoots thuisstaat Georgia en de beroemde perziken uit Georgia. Daarnaast heeft de sneaker een lichtgewicht EVA-tussenzool die speciaal is ontworpen om je landing te dempen en je volgende stap voort te stuwen, voor energieteruggave en comfort voor hoepelaars over de hele wereld.
Puma Scoot Zeros 'Georgia Peach' 379908-07
1
dec.
15
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download