Skip to content

Pop Trading Co x adidas Superstar ADV 'Cloud White'
IE3408
75% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Teenage Mutant Ninja Turtles x adidas Superstar 'Shelltoe'adidas Superstar 82adidas Kids x Hello Kitty Superstaradidas Superstar XLG 'Light Blue'adidas originals Superstaradidas Originals Superstar 'White' - Home of Classics

Productdetails

StylecodeIE3408
Merkadidas
Modeladidas Superstar
ColorwayCloud White/Collegiate Navy/Chalk White
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum02-12-2023
Beoordeling7.5 / 10 (8 stemmen)
Gepubliceerd27 november 2023 12:15
Bijgewerkt27 april 2024 05:50
De Pop Trading Co x adidas Originals Superstar ADV 'Cloud White' is een samenwerking die een eerbetoon is aan het iconische Superstar silhouet. Het bovenwerk is gemaakt van eersteklas leer, dat zowel duurzaamheid als luxe biedt. De kenmerkende shell toe is een centraal punt, waardoor de klassieke esthetiek van de Superstar behouden blijft. 

Het ontwerp heeft een ongerepte Cloud White-kleurstelling, wat het een strakke en verfijnde uitstraling geeft. Het subtiele merk van Pop Trading Company is smaakvol geïntegreerd en geeft het ontwerp een exclusief tintje. De drie strepen aan de zijkant zijn geperforeerd, wat het ademend vermogen verbetert en een moderne draai geeft aan de traditionele look. Aan de binnenkant zorgt de dempende voering voor comfort, waardoor deze sneakers de hele dag gedragen kunnen worden.
Pop Trading Co x adidas Superstar ADV 'Cloud White' IE3408
4
dec.
2
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download