Skip to content

Pokémon x Puma Rider FV 'Pikachu'
387688_01
80% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

PUMA Rider FV Future VintagePuma Rider FV Future Vintage Grey Blue Athletic Puma Men's Rider FV  Future Vintage  Trainers

Productdetails

Stylecode387688_01
MerkPuma
ModelPuma Rider FV
ColorwayEmpire Yellow/Pale Lemon
KleurGeel
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling8 / 10 (30 stemmen)
Gepubliceerd2 november 2022 10:48
Bijgewerkt20 april 2024 06:26
Puma heeft een gezamenlijke Pokémon-collectie uitgebracht op basis van de originele starter-Pokémon uit Gen 1, namelijk Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle. Deze op Kanto gebaseerde Pokémon kleden vijf verschillende sneakers, met de gelijkenis van Pikachu op zowel de RS-X als de Rider FV, Bulbasaur op de Rider FV, Charmander op de Slipstream Lo en Squirtle op de Suede.

De Pokémon x Puma Rider FV 'Pikachu' (387688-01) heeft het gele kleurenschema van zijn naamgenoot, met lichtgele stof bedekt met donkerder geel suède, gele veters en een strakke witte tussenzool. De zwarte streep door de middenvoet is voorzien van bliksemschichten als knipoog naar de speciale aanval van Pikachu. Extra accenten zijn het gezicht van Pikachu op de tong, het Pokédex-nummer aan de binnenkant van de tong en een bliksemschichtsymbool op de hiel. Er is ook een Pikachu bedeltje aan de sneaker bevestigd.

Bekijk ook de Pikachu RS-X, Charmander, Bulbasaur en Squirtle versies!
Pokémon x Puma Rider FV 'Pikachu' 387688_01
18
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download