Skip to content

Nike Victori One Slide WMNS 'United in Victory'
FB2558-200
‱64% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Zoom Victory 2 Proto 'White'Nike Victori One 'Black University Red'Nike Air Zoom Victory PINKNike Air Zoom Victory Tour 3 GolfNike Air Zoom Victory Field and Track distance spikesNike Air Zoom Victory 'Eliud Kipchoge' track and field distance spikes

Productdetails

StylecodeFB2558-200
MerkNike
ModelNike Air Zoom Victory
ColorwayHemp/Summit White
KleurBruin
DoelgroepVrouwen
Releasedatum05-07-2023
Beoordeling6.4 / 10 (14 stemmen)
Gepubliceerd29 juni 2023 14:54
Bijgewerkt15 mei 2024 05:44
De Nike Victori One Slide WMNS 'United in Victory' schoen is een modieuze en krachtige sandaal die cohesie en verovering eert. Deze exclusieve damesschoen brengt een boodschap van kracht en solidariteit over op je zomerschoenen door een eerbetoon te brengen aan het idee van samenwerken en grootsheid bereiken.

De Nike Victori One Slide WMNS "United in Victory" heeft een gestroomlijnde, minimale esthetiek en een comfortabele slip-on stijl. De opvallende hennepkleur staat voor de onwrikbare vastberadenheid en teamwork die tot succes leiden, samen met de sterke zwarte accenten en strakke witte details. De duurzame rubberen buitenzool biedt betrouwbare tractie om de hele dag te dragen, terwijl het voetbed met kussentjes pluche comfort biedt.

 De Nike Victori One Slide WMNS 'United in Victory' schoen houdt je comfortabel en modieus terwijl het een krachtige boodschap van overwinning uitdraagt, of je nu naar het strand, het zwembad of gewoon lekker buiten gaat. De 'United in Victory' colourway is ook terug te vinden op de AF-1, Air Max 90 en Court Legacy Lift designs.
Nike Victori One Slide WMNS 'United in Victory' FB2558-200
4
jul.
5
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download