Skip to content

Nike React Infinity Run 3 Flyknit Sun Club Sail Hot Curry
DV1744-141
60% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike React Vision D/MS/X 'Black'Nike React Tiempo Legend 9 Pro TF 'Blast Pack'Nike React Pegasus Trail 4 'Pale Ivory Khaki'Nike SB React Leo 'Cacao Wow'Nike React Vision Nike Wmns ReactX Infinity Run 4 'Jade Ice Picante Red'

Productdetails

StylecodeDV1744-141
MerkNike
ModelNike React
ColorwaySail/Riftblue-Hot Curry-Vivid Green-Sanded Gold
KleurWit
DoelgroepMannen
Beoordeling6 / 10 (5 stemmen)
Gepubliceerd19 mei 2022 06:22
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
Door middel van hun 'Move To Zero' campagne, heeft Nike veel positieve veranderingen doorgevoerd in hun productiemethoden en bedrijfsethos, en een deel daarvan is het uitbrengen van duurzame en eco-bewuste sneakers. Next Nature' is een collectie die gemaakt is van minstens 20% gerecycled materiaal in gewicht en is voorzien van een Swoosh-wiel logo op de tong en/of de binnenvoering.

De Nike 'Sun Club' collectie is uitgebreid, met niet alleen de Nike React Infinity Run 3 Flyknit Sun Club 'Sail Hot Curry', maar ook vier AF1's 'White', de GS maten van de 'White', 'Sun Club', 'Burnt Sunrise', en 'Arctic Orange', drie Nike Dunk Low Retros 'Burnt Sunrise', 'Wheat Grass', en 'Sun Club', de Dunk Low 'Arctic Orange', en twee AM90's 'Sun Club' en 'Arctic Orange'.

Deze Nike React Infinity Run 3 Flyknit heeft een bovenwerk van wit gestructureerd canvas, met zomerse kleuren waaronder een neongroen hielpaneel en eyestays, gele veters en branding op de hiel, bleek perzikkleurige tussenzool en gestileerde alternate blauw en gele Swoosh. Het tonglabel is vervangen door een afbeelding van een zonsopgang en een palmboom. 
Nike React Infinity Run 3 Flyknit Sun Club Sail Hot Curry DV1744-141
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download