Skip to content

Nike Dunk Low SE 'Hangul Day'
FQ8147-104
73% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next NatureNike Dunk Low SP 'Veneer'Nike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low 'Vintage Green'Nike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low Retro 'Grey Fog'

Productdetails

StylecodeFQ8147-104
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwayLight Orewood Brown/Sail/Gum Light Brown
KleurBeige
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum06-10-2023
Beoordeling7.3 / 10 (104 stemmen)
Gepubliceerd30 augustus 2023 05:28
Bijgewerkt12 mei 2024 07:28
Ter ere van Hangul Day is de Nike Dunk Low SE 'Hangul Day' een speciale sneaker die het Koreaanse alfabet en de Zuid-Koreaanse cultuur viert. Met een uniek en opvallend ontwerp viert deze schoen het Koreaanse alfabet. 

Het bovenwerk heeft een ton-sur-ton uitstraling en is verkrijgbaar in de kleuren 'Light Orewood Brown' en 'Sail'. Witte elementen in de sneaker, waaronder de Swoosh, dragen bij aan de aangename esthetiek van het ontwerp. Opvallend is het decoratieve Hangul-schrift dat op het hielstuk, de tong en de binnenzool is geborduurd. Het ontwerp wordt afgemaakt door een 'Gum Light Brown' buitenzool en 'Sail' veters. 

Met zijn klassieke Dunk silhouet en comfortabele demping is de Nike Dunk Low SE 'Hangul Day' niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je sneakercollectie, maar ook een symbool van culturele waardering.
Nike Dunk Low SE 'Hangul Day' FQ8147-104
48
okt.
6
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download