Skip to content

Nike Dunk Low Scrap 'Sea Glass'
DB0500-100
95% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Dunk Low WMNS 'Olive Aura' - Next NatureNike Dunk Low WMNS 'Neapolitan'Nike Dunk Low Retro SE 'Soft Pink & Malachite'Nike Dunk Low Retro 'Grey Fog'Nike Dunk Low 'Concord'Nike Dunk Low 'Baroque Brown' - Next Nature - Nike App Release

Productdetails

StylecodeDB0500-100
MerkNike
ModelNike Dunk
ColorwaySail/White Sea/Glass Seafoam
KleurBlauw
DoelgroepMannen
Releasedatum12-08-2021
Beoordeling9.5 / 10 (631 stemmen)
Gepubliceerd16 juli 2021 06:19
Bijgewerkt23 april 2024 06:26
De Nike Dunk Low Scrap 'Sea Glass' is een opvallende en duurzame sneaker. Het onderscheidende kenmerk van deze sneaker is het gebruik van gerecyclede materialen, waardoor het een duurzame keuze is voor sneakerliefhebbers.

De upper is samengesteld uit verschillende materialen, waaronder luchtig mesh, zacht nubuck en luxe suède. Deze materialen zijn met behulp van patchworktechnieken samengebracht en creëren zo een opvallend en gelaagd ontwerp. De hoofdkleur van de upper is een subtiele Sail tint, die wordt versterkt door tonale Sea Glass en Seafoam accenten. Dit zorgt voor een harmonieuze combinatie van kleuren die de algehele esthetiek van de sneaker versterkt. Het resultaat is een visueel interessant en aantrekkelijke upper dat de aandacht trekt en een stijlvolle uitstraling aan de Nike Dunk Low Scrap 'Sea Glass' toevoegt.

Met de Nike Dunk Low Scrap 'Sea Glass' kun je niet alleen stijlvol voor de dag komen, maar ook een statement maken op het gebied van duurzaamheid en bewust consumeren. Het is een perfecte keuze voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en milieubewuste sneaker.
Nike Dunk Low Scrap 'Sea Glass' DB0500-100
573
aug.
12
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download