Skip to content

Nike Cortez WMNS 'Triple Black'
FJ5465-010
59% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Cortez WMNS 'Gorge Green'Union x Nike Cortez 'Lemon Frost'Nike Cortez 'White and Black'Nike Cortez 'Cedar'Nike Cortez '23 WMNS 'Orewood Brown'Nike Cortez WMNS 'Team Red'

Productdetails

StylecodeFJ5465-010
MerkNike
ModelNike Cortez
ColorwayBlack/Black/Black
KleurZwart
DoelgroepVrouwen
Releasedatum19-06-2023
Beoordeling5.9 / 10 (44 stemmen)
Gepubliceerd19 mei 2023 06:17
Bijgewerkt28 maart 2024 06:24
De Nike Cortez WMNS 'Triple Black' sneaker is exclusief voor dames en is een chique en modern alternatief.

Het is de ideale keuze voor elke outfit vanwege de volledig zwarte kleur, die verfijning en aanpassingsvermogen uitstraalt. Duurzaamheid en een high-end gevoel worden gegarandeerd door het bovenwerk, dat is gemaakt van een mix van eersteklas leer en synthetische overlays. De low-top stijl zorgt voor een comfortabele pasvorm en de klassieke vetersluiting voegt een vleugje personalisatie toe. Het visgraatpatroon op de buitenzool zorgt voor betrouwbare tractie op verschillende terreinen, terwijl de schuimrubberen tussenzool lichtgewicht demping en schokabsorptie biedt. Het Nike Swoosh embleem is gestikt aan beide zijden van deze sneaker, die minimale branding heeft en past bij elke athleisure of casual outfit.

De Nike Cortez WMNS 'Triple Black' sneaker combineert mode en nut. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik dankzij het stijlvolle ontwerp, de hoogwaardige materialen en de comfortabele pasvorm.
Nike Cortez WMNS 'Triple Black' FJ5465-010
8
jun.
19
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download