Skip to content

Nike Air Zoom Victory Tour 3 Golf NRG 'Play To Live'
DZ4558-100
69% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Zoom Victory 2 Proto 'White'Nike Victori One 'Black University Red'Nike Air Zoom Victory Tour 3 GolfNike Air Zoom Victory PINKNike Air Zoom Victory Tour 3 GolfNike Air Zoom Victory Field and Track distance spikes

Productdetails

StylecodeDZ4558-100
MerkNike
ModelNike Air Zoom Victory
ColorwayWhite/Teal/Purple
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling6.9 / 10 (26 stemmen)
Gepubliceerd29 juni 2023 16:54
Bijgewerkt14 mei 2024 06:33
Voor golfliefhebbers heeft Nike de Air Zoom Victory Tour 3 Golf NRG 'Play To Live' gemaakt, een high-performance schoen. Deze sneaker biedt zowel stijl als functionaliteit met zijn gestroomlijnde ontwerp en golfspecifieke kenmerken. 

Het witte bovenwerk is gemaakt van hoogwaardige materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen en is voorzien van levendige accenten. De chromen Swoosh met 'Play to Live' opschrift in wit past bij het kleurrijke kleurverloop van de buitenzool. 

Deze schoen is voorzien van Nike's Air Zoom technologie, die ondersteunende demping en respons biedt voor de beste prestaties op de golfbaan. De stevige rubberen buitenzool biedt uitstekende tractie en de veilige vetersluiting garandeert een precieze pasvorm. 

Voor golfers die op zoek zijn naar zowel prestaties als stijl is de Nike Air Zoom Victory Tour 3 Golf NRG 'Play To Live' een must-have.
Nike Air Zoom Victory Tour 3 Golf NRG 'Play To Live' DZ4558-100
10
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download