Skip to content

Nike Air Zoom Generation 'Purple Suede'
FJ0667-500
•55% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Tawa WrestlingNike Alphafly 2Nike Premier 3 FG 'Triple White'Nike SB Pogo White Black Skate Nike InitiatorNike Ebernon Mid

Productdetails

StylecodeFJ0667-500
MerkNike
ModelNike Air Zoom Gaiadome
ColorwayCourt Purple/Court Purple/Court Purple
KleurPaars
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum21-06-2023
Beoordeling5.5 / 10 (22 stemmen)
Gepubliceerd4 juni 2023 05:58
Bijgewerkt28 maart 2024 05:45
De Nike Air Zoom Generation 'Purple Suede' is een hele opvallende sneaker die voor het eerst werd gezien toen LeBron James de exclusieve spelereditie van de Nike Air Zoom Generation Court Purple droeg. Deze specifieke colorway, 'Purple Suede', heeft een unieke en gedurfde uitstraling.

De upper van de Nike Air Zoom Generation 'Purple Suede' is gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De opvallende paarse kleur geeft de sneaker een opvallend en stijlvol karakter.

De Air Zoom Generation is ontworpen met prestaties in gedachten. De sneaker is voorzien van Nike Zoom Air-dempingstechnologie in de zool, wat zorgt voor responsieve demping en een veerkrachtig gevoel tijdens het spingen. Dit maakt de sneaker ideaal voor intensieve activiteiten op het basketbalveld of gewoon voor dagelijks gebruik.

De Nike Air Zoom Generation 'Purple Suede' is niet alleen een stijlvolle sneaker, maar ook een eerbetoon aan het begin van een indrukwekkende carrière.
Nike Air Zoom Generation 'Purple Suede' FJ0667-500
2
jun.
21
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download