Skip to content

Nike Air Max Pulse Wmns 'Triple Black'
FD6409-003

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max Dawn SEKids Air Max Dawn GS White Multi Color Marathon Running Nike Air Max DawnNike Air Max 2013Nike Air Max PulseNike Air Max Cirro Slide 'Triple Black'

Productdetails

StylecodeFD6409-003
MerkNike
ModelNike Air Max Dawn
KleurZwart
DoelgroepVrouwen
Gepubliceerd18 juni 2023 13:00
Bijgewerkt18 mei 2024 06:29
De Nike Air Max Pulse Wmns 'Triple Black' sneaker is een veelzijdige en stijlvolle schoen die is ontworpen voor zowel comfort als fashion-forward individuen. Met zijn gestroomlijnde en geraffineerde ontwerp is deze volledig zwarte uitvoering de ideale keuze om elke outfit mee aan te kleden.

Mesh en synthetische materialen zijn gecombineerd in het bovenwerk van de Nike Air Max Pulse Women's 'Triple Black' voor een lichtgewicht en ademend gevoel. De zijpanelen zijn subtiel voorzien van het herkenbare Nike Swoosh logo en de zichtbare Air Max unit in de hiel biedt uitstekende demping en schokabsorptie. Deze sneaker is gemaakt met comfort in gedachten, zodat je de hele dag ontspannen kunt lopen. De rubberen buitenzool zorgt voor betrouwbare tractie op verschillende ondergronden, terwijl de gewatteerde kraag en binnenzool voor ondersteuning en zachte demping zorgen. 

De Nike Air Max Pulse Wmns 'Triple Black' biedt de ideale balans tussen mode en comfort voor al je dagelijkse activiteiten, of je nu boodschappen doet, naar de sportschool gaat of gewoon je eigen gang gaat.
Nike Air Max Pulse Wmns 'Triple Black' FD6409-003
0
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download