Skip to content

Nike Air Max Plus 'Rainbow'
DX0755-600
65% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max Plus TN 'Black Chrome'Nike Air Max Plus TN Drift 'All Day'Nike Air Max Plus WMNS 'Black Reflective'Nike Air Max Plus '25th Anniversary'Nike Air Max Plus 'Unity'Nike Air Max Plus Black University Blue (2022)

Productdetails

StylecodeDX0755-600
MerkNike
ModelNike Air Max Plus
ColorwayYellow/Pink/Black
KleurMulticolor
DoelgroepMannen
Releasedatum16-03-2023
Beoordeling6.5 / 10 (105 stemmen)
Gepubliceerd4 februari 2023 06:57
Bijgewerkt28 maart 2024 05:13
De Nike Air Max Plus 'Rainbow' is een kleurrijke versie van de populaire Nike Air Max Plus-sneakers. De upper van de sneaker is gemaakt van ademend mesh en heeft overlappende TPU-details. De 'Rainbow'-uitvoering heeft een upper dat bestaat uit kleurrijke regenboogovergang.

De sneaker is ontworpen met de bekende Air-Sole unit van Nike, die zorgt voor demping en comfort tijdens het dragen. Dit maakt de Nike Air Max Plus 'Rainbow' een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar zowel stijl als comfort. De outsole van de sneaker is gemaakt van duurzaam rubber en biedt goede grip op verschillende ondergronden.

De Nike Air Max Plus 'Rainbow' heeft een iconische look met een geavanceerd ontwerp dat nog steeds populair is bij sneakerliefhebbers. De regenboogovergang geeft de sneaker een opvallende en vrolijke uitstraling die past bij verschillende stijlen en outfits. Of je nu gaat voor een casual of sportieve look, de Nike Air Max Plus 'Rainbow' is een veelzijdige sneaker die comfort en stijl biedt.
Nike Air Max Plus 'Rainbow' DX0755-600
31
mrt.
16
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download