Skip to content

Nike Air Max Plus PRM WMNS 'Sanddrift'
DZ2832-101
82% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max Plus 'Sky Blue'Nike Air Max Plus 'Summer Gradient'Nike Air Max Plus TN Drift 'Light Smoke Grey'Nike Air Max Plus 'Aquarius Blue'Nike Air Max Plus TN Drift 'All Day'Nike Air Max Plus '25th Anniversary'

Productdetails

StylecodeDZ2832-101
MerkNike
ModelNike Air Max Plus
ColorwaySummit White/Pale Vanilla/Sanddrift/Sail
KleurBeige
DoelgroepVrouwen
Releasedatum16-05-2023
Beoordeling8.2 / 10 (61 stemmen)
Gepubliceerd24 maart 2023 16:51
Bijgewerkt4 mei 2024 05:13
Een elegante en comfortabele premium damesschoen is de Nike Air Max Plus PRM WMNS 'Sanddrift'. De 'Sanddrift' tint creëert een moderne en aanpasbare look die goed past bij veel verschillende outfits.


Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van een mix van hoogwaardige componenten in de tonale 'Sanddrift' kleurstelling, waaronder suède, leer en mesh. De TPU overlays in het bovenwerk zijn visueel interessant en bieden structurele ondersteuning. Aan de zijkanten zit de opvallende Nike Swoosh, en op de tong en hiel zitten prominente Air Max merkelementen. Nike's baanbrekende Air Max demping technologie is verwerkt in de tussenzool om responsieve en lichtgewicht demping te bieden bij elke stap.

Voor sneakerheads en modebewuste mensen is de Nike Air Max Plus PRM WMNS "Sanddrift" een must-have omdat het naadloos stijl en functionaliteit combineert. Deze sneaker biedt zowel comfort als stijl, zodat je met vertrouwen de straat op kunt of een casual uitje. 

Nike Air Max Plus PRM WMNS 'Sanddrift' DZ2832-101
39
mei
16
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download